Search  English (United States) Nederlands (Nederland)
Tuesday, March 31, 2020 ..:: Acties ::.. Register  Login

 

 

Acties!

Boer'n praise

 

foto van Stichting Project Oekraïne. 

 

Waterhonkbaltoernooi en badeendjesrace (2 juli 2016)

 

 

Bollenmand

 

Paalzitten (2014)

Van maandag op dinsdag, 7 op 8 juli 2014, gingen de leden van Stichting Project Oekraïne, 24 uur paalzitten voor ons goede doel! Aanmoediging was in grote hoeveelheden aanwezig! Er is met deze actie iets meer dan 2000 euro opgehaald!

 

  

BaggerRace  (2013)

Op zaterdag 22 juni 2013 is er een BaggerRace gehouden  om geld op te halen voor de projecten in Roemenië en Oekraïne. Dit heeft een mooi bedrag opgeleverd! 
Aardbeienactie

Ook houden we elk jaar een aardbeienactie. De leden van Stichting Project Oekraïne plukken voor u de lekkerste aardbeien uit Duitsland. Grote aardbeien met een goede kwaliteit. Dit gebeurt meestal in juni.

- bestellen: mail naar projectoekraine@live.nl of bel 0595-552424


 

 

Oliebollen

In december doen wij ons uiterste best om de lekkerste oliebollen te bakken! Wilt u ook meegenieten van deze heerlijke oliebollen? Mail naar projectoekraine@live.nl of bel 0595 552424.

 

Markten
Ook staan we vaak op markten om spullen te verkopen voor onze projecten!

 

 

Flessenactie

Iedere laatste zaterdag van de maand halen we lege flessen op. Wilt u dat we ook bij u langskomen? Neem dan contact op met iemand van het team of stuur een mail via deze website.


Transport 

Voor het transport dat we organiseren naar Roemenië en Oekraïne zamelen we allerlei meubels, kleding en andere bruikbare spullen in. Als u spullen heeft voor ons transport kunt u zich melden bij projectoekraine@live.nl

 

 

 

Copyright 2012 by ProjectOekraine.nl   Terms Of Use  Privacy Statement