Search  English (United States) Nederlands (Nederland)
Saturday, February 29, 2020 ..:: Projecten  » Transport » Zomer 2015 ::.. Register  Login

 

Transport 2015

 

 

Lees hier het verslag van Alex & Alexander: Transport 2015 

 

 

Zaterdag 16 mei

Het afgelopen jaar zijn er weer heel veel spullen verzameld voor Oekraïne en Roemenië, waarvoor hartelijk dank! Vrijdag 15 en zaterdag 16 mei zijn we druk bezig geweest om de trailer in te pakken. Hij zit helemaal vol en we moesten helaas zelfs een aantal spullen in Nederland achterlaten voor volgend jaar. De trailer is kosteloos ter beschikking gesteld door Landjuweel, evenals de demotruck van Mercedus!

 

    

 

 

Zondag 17 mei

Vanavond zijn Alex Viet en Alexander Idema vertrokken richting Roemenië! Ze werden onderweg nog aangemoedigd door een enthousiast uitzwaai-comité!

 

 

Maandag 18 mei

Onze chauffeurs zijn vandaag veilig op hun overnachtingsplaats aangekomen vlak voor Budapest. Ze hebben tot nu toe een goede reis gehad!

 

 

Dinsdag 19 mei

Vanochtend om 9.00 uur zijn de chauffeurs aangekomen bij het eerste losadres in Debrecen (hongarije)! Dit is allemaal goed gegaan. De spullen zullen later vanuit Debrecen naar Oekraïne worden gebracht. 

    

 

 Om 16.00 uur kwamen ze aan in Vaida (Roemenië), het tweede losadres. In verband met het tijdsverschil natuurlijk eerst de klok vooruit moeten zetten. Ze werden erg vriendelijk ontvangen door het dominees echtpaar Endre en Erzsike. Vervolgens werd de trailer gelost in de brandende zon, waarbij gelukkig hulp kwam van de plaatselijke bevolking. Daarna hebben de mannen genoten van een heerlijke Hongaarse maaltijd en genoten ze 's avonds nog van een welverdiend, koel biertje.

 

 

 Woensdag 20 mei

Vandaag zijn de laatste spullen in Pir (Roemenië) afgeleverd!

 

 

 

De trailer gaat helemaal vol met pallets, weer terug naar Nederland!

 

 

 

 

 Vrijdag 22 mei

Vaandag zijn onze chauffeurs weer veilig aangekomen in Nederland!

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2012 by ProjectOekraine.nl   Terms Of Use  Privacy Statement