Search  English (United States) Nederlands (Nederland)
Tuesday, March 31, 2020 ..:: Projecten  » Transport » Zomer 2017 ::.. Register  Login
 Enter Title Minimize

In week 23, de week na Pinksteren gaat er weer een transport naar Roemenië. Vlak bij de Oekraïnse grens zullen ook de goederen voor Oekraïne gelost worden zodat ze verder vervoerd kunnen worden.
We zijn ontzettend dankbaar voor alles wat er weer ingebracht is, in 8 maanden tijd hebben we alweer een trailer vol. Kleding, medische artikelen, schoolmeubels, speelgoed, computers enzovoort. Het transport zal weer op Facebook te volgen zijn. Alex Viet en Alexander Idema zijn de chauffeurs. Zij doen dit op vrijwillige basis.
Een transport kost ongeveer € 2000,-. Dit zijn grotendeels brandstofkosten en tolkosten. De truck en de trailer worden gesponsord. Op dit moment is er € 610 binnen.
Wilt u als lezer van deze pagina ons helpen om het bedrag bij elkaar te krijgen? Dan kunt u een gift overmaken op NL56 RABO 0121477967. Wij hebben de ANBI status.
Iedereen die ons gesteund heeft of gaat steunen, heel hartelijk bedankt!!

3 Juni

Vandaag de trailer ingepakt! Op maandag 5 juni vertrekt er weer een transport met goederen voor Oekraïne en Roemenië. Er is ongeveer € 2000,- nodig om dit te bekostigen. Er is nu € 1435,- binnen. Daarnaast is er 300 liter diesel gesponsord. Ook de truck en de trailer mogen we kostenloos gebruiken. Hartelijk bedankt!

foto van Stichting Project Oekraïne.foto van Stichting Project Oekraïne.

 En ja hoor. Ze hebben ons weer binnen gelaten 
En ja hoor.. Hij heeft het weer voormekaar

foto van Stichting Project Oekraïne.foto van Stichting Project Oekraïne.foto van Stichting Project Oekraïne.

foto van Stichting Project Oekraïne.foto van Stichting Project Oekraïne.foto van Stichting Project Oekraïne.foto van Stichting Project Oekraïne.foto van Stichting Project Oekraïne.


 Print   
Copyright 2012 by ProjectOekraine.nl   Terms Of Use  Privacy Statement